Op een zonnige zomeravond reed ik naar de Soesterduinen om daar Kjelt en Froukje met hun 2 pubers te fotograferen. Wat een geluk, we hadden een prachtig gouden uur, ook wel het magische uur genoemd. Froukje vertelde me vooraf dat ze geen geposeerde familie foto’s wilde, ik verzeker je dan ben je bij mij aan het goede adres. Met mijn gekke vragen en opdrachtjes reageerden het gezin heel natuurlijk, gewoon en echt vrolijk, en juist daardoor staan ze helemaal als zichzelf op de foto.

Multiple sclerose en autisme

Doordat ik vooraf een vragenlijst had laten invullen door Froukje, wist ik dat twee gezinsleden een op het eerste gezicht onzichtbare aandoening hadden. Doordat ik dit vooraf al wist, kon ik hier tijdens de herinnerings reportage rekening mee houden. Met mijn verpleegkundige achtergrond, is niks geks voor mij.

Wil je ook een herinnerings reportage laten maken? Niet poseren maar samen veel plezier maken en echt lachen om mijn gekke vragen? Kijk dan snel eens op:

Boek nu je fotoshoot